måndag 30 juni 2008

Jämställdhet


Vi har kommit en lång väg mot jämställdheten här på 2000-talet. De flesta av oss(inte idioterna och gubbslemmen)är överens om att man och kvinna ska ha lika lön och lika villkor i alla intressen i samhället. Så kom 2005 brakande med stuprörsmode och slimmad figur.

Man skulle helst vara 2-dimensionell, som ett streck. Hade man lite figur, såg man knasig ut i de kläder som förväntades bäras av gemene-man. Muskler var ute, och kvinnliga former var helt fel. Alla hakade på denna trend genom att sluta äta o tyna bort till de streck vi ser i modetidningarna.

Men, så kom 2007. Innan det hade det varit någorlunda jämställt med kroppsidealen mellan kvinnor och män. Sjukt, men jämnställt. Man skulle vara tunn som en sticka, basta! Vägen till framgång, sluta äta!

Nu vid 2007 svängde idealet dock, männen skulle alla börja gå på gym för de förväntadess ha muskler men inget annat. Framgångsrescept, männen ska äta exakt så mycket mat att de blir biffiga, men inget över det för att konturerna ska synas. Man ska gärna se ut på det sättet, utan att gå på gym oxå.

Följer man inte detta är man inte manlig i kvinnornas ögon. Men såg vi en liknande trend med muskliga babes?! Nä, samma gamla skit med smala tjejor. Recept på fortsatt framgång, fortsätta att inte äta, inga gym, inga tyngder.

Så för jämställdhetens skull kräver vi en reform. För ett jämställdare samhälle kräver Strut Life att vi kvoterar in flickor på gymmet, så vi får fler musclebabes, mindre cigarett-anorektikor.

SÅ BÖRJA ÄT IGEN FLICKOR!(men bara proteinrik föda..)

2 kommentarer:

Anonym sa...

cigarett-anorektikor : osexigast!


När man ser höftknutorna genom hans cheap mondays...Som han denna där Indien som plockar för fula muggar på Debban....

(personalangrep)

Unknown sa...

Tycker iofs att en smal fit kropp med bröst och rumpa uppskattas mest av pågarna, och avundas mest av brudar med plankform eller större kvinns. Att vara superskinny är ganska ute just nu, förutom i high fashion världen där det alltid vart inne o alltid kommer att vara.
Vad gäller karlar så är aldrig bodybuilder size fint. Dock är det otroligt inne att vara vältränad a la Brad Pitt style, men inegn gillar ett vandrade muskelberg a la belgian blue, nä tack!
Inte vill man ha en sticka heller.
Smaken är som baken dock =)